Voor al uw hang- en sluitwerk

Bel 058-2127894 of mail leeuwarden@schoenensleutelmeesters.nl

Daarom kiest u voor Schoen- en Sleutel Meesters te Leeuwarden:

  • Eerlijke prijzen – wij bieden u goedkoop hang- en sluitwerk van topkwaliteit!
  • Betrouwbare en ervaren monteurs – Onze werknemers zijn echte vakmannen en staan voor u klaar om met hun jaren ervaringen al uw problemen te verhelpen!
  • Gecertificeerde sloten – Wij werken met gecertificeerde sloten, zo kunnen wij maximale veiligheid garanderen!
  • Deur openen zonder schade – Bent u buitengesloten, of is uw slot kapot? Schoen- en Sleutel Meesters kan uw deur openen zonder deze te beschadigen!
  • Vrijblijvend beveiligingsadvies – Als er iemand is die weet hoe je je woning of loods beveiligd, dan zijn het wel slotenmakers! Wij geven u graag vrijblijvend advies.
  • Noodopeningen – Wij doen ook noodopeningen van deuren. Wanneer u dringend een deur moet openen kunt u bij ons terecht!
  • Aankoop diverse sloten – Hiervoor kan je terecht in onze winkel in Leeuwarden

Wij werken samen met de meest betrouwbare merken zoals NEMEF, MAUER, LIPS, DOM, CISA, AXA en ABUS. Uw veiligheid is immers belangrijk.

1
1

Sloten vervangen

1
2
slotenmaker-buitengesloten-spoed
1

Buitengesloten?

2

Sleutels dupliceren

1
geef-inbrekers-geen-kans
1

Inbraakpreventie

1
1

Veiligheidscheck €69,95

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn van alle markten thuis. Wij zorgen ervoor dat u uw huis weer binnenkomt als u bent buitengesloten in de buurt van Leeuwarden. Zo kunnen we u helpen als uw sleutel is afgebroken of als u een nieuwe sleutel nodig heeft. Tevens kunnen we uw slot vervangen. Wij zijn snel ter plaatse en kunnen zonder uw deur te beschadigen uw problemen met uw slot oplossen! 

We kunnen u helpen met het beter beveiligen van uw woning. Als slotenmakers hebben wij jaren ervaring met de beveiliging van huizen en sloten. Wij zullen op basis van onze kennis u zo goed mogelijk adviseren hoe u uw huis veilig houdt en inbrekers buitensluit. 

Wij komen graag bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. Bij de meeste klussen kunnen wij vaak gelijk de deur openen en/of het slot vervangen. Zo hoeft u niet lang buiten te staan en kunt u direct weer naar binnen! 

Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd vindt de betaling plaats, dit kan alleen per pin voldaan worden (PIN ONLY).

Voor grotere klussen of afwijkende werkzaamheden aan uw woning kunnen we eerst een voorstel uitbrengen. U kunt ons hiervoor contacteren via onze website.

Noodopening van de deur:

Bij een noodopening zal er gevraagd worden naar legitimatie zoals een paspoort, rijbewijs of een ID-kaart, en daarnaast een geldige adreslegitimatie zoals een recent bankafschrift, een huurcontract, een rekening van een nutsbedrijf of een hypotheekakte.

SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid. Wanneer hang en sluitwerk voldoende inbraakwerend is, mag het sterren dragen. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid aan.

slotenmaker-buitengesloten-spoed

Ik ben buitengesloten, wat nu?

We geven je graag nog enkele tips mee voor mocht je buitengesloten zijn, ongeacht als je in Leeuwarden bent of ergens anders in Nederland! 

  1. Blijf kalm.

Probeer niet je deur met geweld op te doen, of een raam kapot te maken. Enkel in een echt noodgeval zoals wanneer u bent buitengesloten uit de auto en er zitten een hond of kinderen in bij warm weer is dit aan te raden.  

  • Zoek alternatieve mogelijkheden om binnen te komen

Kijk als er geen raam open staat, of als er geen sleutel bij de buren of je ouders ligt. Soms ben je in paniek en vergeet je voor de hand liggende oplossingen. Heb je geen reservesleutel onder de bloempot liggen? Wat je ook doet, ga veilig te werk. Gebruik geen ladders zonder dat iemand deze kan vasthouden. 

Heb je op dit moment geen reserve sleutel? Dan is het een goed idee om er zo snel mogelijk een bij te laten maken. Hiervoor kunt u bij ons terecht! Wij kunnen van zo goed als elke sleutel een kopie maken aan een voordelige prijs. 

  • Kijk wie je kan helpen

Heb je een vriend waar je even kunt bij blijven, of ken je iemand die veel kent van sloten? Best heb je het nummer van je slotenmaker in je mobiel staan. Zo moet je niet eerst gaan zoeken op Google in het geval je buitengesloten bent. 

Bij deze ons nummer 058 212 7894. Sla dit gerust op in uw mobieltje zodat u dit altijd bij de hand heeft in het geval u een noodopening nodig heeft! 

Hier zijn nog twee links over onze duurzaamheid en daarnaast meer informatie over de stad Leeuwarden.

Schoen- en Sleutel Meesters