Hakken versleten? Reserve sleutel nodig? Rits kapot? Naamplaat nodig? Kom langs in onze schoenmakerij in Deventer en we helpen u graag immers staat onze bedrijfsvoering bekend om haar service en kwaliteit.

Op 1 augustus 2017 hebben we de schoenmakerij overgenomen van de heer Bremer nadat hij meer dan 31 jaar eigenaar van de zaak is geweest. De schoenmakerij bevindt zich op het meest centrale punt van Deventer namelijk tegenover de HEMA op de Lange Bisschopstraat 75B. Gerrit Drenthen heeft de dagelijkse leiding en op de drukkere dagen wordt hij onder andere ondersteund door Mathijs Berends. Samengevat zijn beide al hun hele leven schoenmaker en kennen het vak door en door. We hebben een tas ontwikkelt die bijdraagt aan de duurzaamheid en zicht richt op het tegengaan van de wegwerpmaatschappij en daarnaast gaat de opbrengst naar Spelen op de Brink

Op onze vestiging in Deventer kunt u terecht voor:

  • Schoenreparatie
  • Reparatie van tassen
  • Stikwerk
  • Sleutel duplicatie (huissleutels, fietssleutels, scootersleutels, autosleutels zonder transponder, etc)
  • Uitgebreid assortiment van fournituren
  • Diverse lederen en elastische riemen
  • Naamplaten

Openingstijden Deventer

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 9:15 – 18:00
Woensdag 9:15 – 18:00
Donderdag 9:15 – 20:00
Vrijdag 9:15 – 18:00
Zaterdag 9:15 – 17:30
Zondag Koopzondagen open 12:00 – 17:00

Schoen- en Sleutel Meesters Deventer
Lange Bisschopstraat 75 B
7411 KJ Deventer

Telefoon: 06-81 63 89 64
(Let op: Gerrit is een klein beetje slechthorend en kan daardoor iets lastiger telefoneren)

Deventer is een Nederlandse stad in de provincie Overijssel welke is gelegen aan de rivier de IJssel. De stad maakte in de middeleeuwen deel uit van het Hanzeverbond immers een belangrijk Noord-Duits handelsnetwerk. Deventer is een van de oudste steden van Nederland want de plaats staat al in 9e-eeuwse bronnen van het bisdom Utrecht vermeld.

Schoenmaker Schoenmakerij

Gerrit

Schoen- en Sleutel Meesters