Hakken versleten? Reserve sleutel nodig? Rits kapot? Naamplaat nodig? Kom langs in onze schoenmakerij Leeuwarden en we helpen u graag immers staat onze bedrijfsvoering bekend om haar service en kwaliteit

Op 1 december 2017 hebben we de schoenmakerij van de familie Bats overgenomen omdat ze geen opvolging hadden binnen de familie, familie Bats is 130 jaar eigenaar geweest van de schoenmakerij en daardoor was het een van de oudste familiebedrijven van Leeuwarden. Jarenlang staat deze vestiging bekend om haar kwaliteit en hieruit volgt een zeer trouw klantenbestand die ons veel bezoeken. Er staat een hecht team van specialisten die in het bijzonder goed kunnen samenwerken. De volgende vakmensen staan voor u klaar: Anouk Jasper, Geertruida van der Meulen, Richard Jasper, Melissa Oosterloo, Joey de Boer, Leander van der Werff en Lieuwe Zevenhuizen.

Op onze vestiging in Leeuwarden kunt u terecht voor:

Schoen- en Sleutel Meesters
Vestiging Bats Leeuwarden
Nieuwestad 111
8911 CN Leeuwarden

Tel: 058 212 7894

Openingstijden Leeuwarden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Leeuwarden, Liwwadden, Leewadden of Ljouwert is de hoofdstad van de Friesland en is immers de een van de oudste steden van de provincie. Belangrijke sectoren in de stad zijn immers de financiële en zakelijke dienstverlening tevens de overheid en de non-profitsector. De stad telde in 2018 maar liefst 92.235 inwoners (bron wiki) en is tevens de stad de grootste van de Friese elf steden.

Onder de stad valt ook de buurtschap Vierhuis en daarnaast een stukje van de buurtschap Groote Bontekoe. Het heeft ook verschillende andere plaatsen opgeslokt zoals het voormalige dorp Huizum en de voormalige buurtschap Schilkampen.

Afsluitend geven we graag nog wat meer informatie over duurzaamheid en tevens nog wat kennis over de stad Leeuwarden.

Team foto

Leeuwarden

Schoen- en Sleutel Meesters