Is het tijd om alle scharen en messen eens goed onderhanden te nemen? Zijn al uw messen, scharen en schaatsen thuis aan de botte kant? Kom langs in onze vestiging in Leeuwarden en we helpen u graag immers staat onze bedrijfsvoering bekend om haar service en kwaliteit.

Op 1 december 2017 hebben we de schoenmakerij van de familie Bats overgenomen omdat ze geen opvolging hadden binnen de familie. De familie Bats is 130 jaar eigenaar geweest van de schoenmakerij en daardoor was het een van de oudste familiebedrijven van Leeuwarden en/of Friesland. Jarenlang staat deze vestiging bekend om haar kwaliteit hieruit volgt een zeer trouw klantenbestand die ons veel bezoeken. Er staat een hecht team van specialisten die in het bijzonder goed kunnen samenwerken. De volgende vakmensen staan voor u klaar: Anouk Jasper, Bauke Boerma, Geertruida van der Meulen, Richard Jasper, Melissa Oosterloo en Lieuwe Zevenhuizen.

Scharen slijpen in Leeuwarden:
0 tot 10 cm – €4,-
10 tot 15 cm – €6,-
15 – 20 cm – €8,-
20 – 25 cm – €10,-
Tuin of Heggenschaar – €12,50

Vleesmes slijpen in Leeuwarden:
0 tot 10 cm – €4,-
10 tot 15 cm – €6,-
15 – 20 cm – €8,-
20 – 25 cm – €10,-

Messen slijpen in Leeuwarden:
Hakmes €7,50
Beitel €5,-
Kartelmes €5,-
Overige 0,75 euro per CM

Schaatsen slijpen in Leeuwarden:
Schaatsen slijpen  €10,-

Wij adviseren om een keukenmes die je veel gebruikt elk jaar te laten slijpen, zo weet je zeker dat het mes scherp en daardoor goed te gebruiken is. Wij zien vaak dat klanten te lang wachten met het wegbrengen van hun messen en scharen. Ons advies is immers gratis, dus neem vooral je goederen mee naar onze vestiging in Leeuwarden en kom erachter of ze toe zijn aan een slijpbeurt.

Losse fournituren bestellen? Kijk eens op onze webshop

messen ambacht slijpen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!