We willen jou graag de mogelijkheid geven om het ambacht te ervaren én te beleven. Voor jong en oud! Dus ben je 16 jaar oud en zoek je een leuk bedrijf om je snuffelstage te lopen? Of net klaar met je middelbare school en nog niet zeker wat je wilt gaan doen? Of ben je na 20 jaar werken op kantoor je baan beu en wil je eens wat anders?

In een schoenmakerij is er altijd iets te doen en hangt er een bijzondere sfeer. Elke dag is anders en elke dag leer je weer iets nieuws. Dit kan gaan over het nog verder vervaardigen van je techniek om schoenen te herstellen of dit kan gaan over hoe je klanten nog beter kan assisteren. Je staat midden in de samenleving, je leert constant nieuwe mensen kennen en je gaat na een dag hard werken met een voldaan gevoel naar huis. Hergebruiken van goederen is de toekomst. We moeten zuinig zijn op onze planeet en daar kan jij aan bijdragen samen met ons fantastische team! #waardeerhetrepareerhet

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar info@schoenensleutelmeesters.nl met je gegevens, wat achtergrond informatie en in de buurt van welke vestiging je woont. We horen graag van je!