Fijn Contact met Klanten

Een van de beste dingen aan werken in de schoenmakerij is het contact met klanten. Veel van onze klanten zijn trouwe klanten die we al jaren kennen. Het is leuk om te zien hoe hun schoenen veranderen en hoe ze groeien. We krijgen vaak positieve feedback van klanten over ons werk en het is leuk om te weten dat we een positieve bijdrage leveren aan hun dag. Ze geven vaak leuke recensies op onze google pagina’s; Deventer, Leeuwarden & Sloten service.

Reparatie en onderhoud van Schoenen

Een ander leuk aspect van het werk is het repareren en onderhouden van schoenen. Er is altijd een uitdaging om een paar schoenen weer in topconditie te krijgen, zelfs als ze in slechte staat zijn. Het is bevredigend om te zien hoe goed een paar schoenen eruit kan zien na een grondige reparatie of onderhoud.

Creatief Bezig Zijn

Een ander leuk aspect van het werk is het creatieve aspect. We krijgen vaak opdrachten voor schoenen die speciaal gemaakt moeten worden. Dit geeft ons de gelegenheid om creatief bezig te zijn en iets unieks te maken.

Teamwerk

Tot slot is het werken in de schoenmakerij ook een leuke ervaring omdat we een hecht team hebben. We werken samen aan projecten en helpen elkaar waar nodig. Dit maakt het werk nog leuker en we hebben een goede sfeer in de winkel.

In samenvatting, werken in de schoenmakerij is een leuke ervaring omdat het fijne contact met klanten, het repareren en onderhouden van schoenen, het creatieve aspect en het teamwerk. We zijn blij dat we kunnen bijdragen aan onze klanten ‘dag en helpen hen om hun schoenen in top conditie te houden.

 

Schoenhersteller in Deventer