Het coronavirus zorgt als sinds maart 2020 voor sterk verminderde omzetten in de Schoenmakerij branche. In het voorjaar sloten veel winkeliers in de winkelstraten zelf hun deuren. De winkelstraten waren veelal leeg en wij hielden met onze schoenmakerijen dapper vol. Door de oproep van de overheid thuis te blijven, zijn onze omzetten ernstig verminderd. U zal ongetwijfeld zelf ook merken dat u thuis en tijdens het thuiswerken minder vaak schoenen draagt. Wij merken dat klanten nauwelijks nog schoenen komen brengen en dat ervaren onze collega’s door heel Nederland ook!

Graag vertellen wij jullie wat wij in deze rustige tijd hebben gedaan en willen wij jullie nogmaals herinneren aan alle diensten die wij aanbieden, de schoenmaker kan veel meer dan u denkt! Alle winkels zijn grondig onder handen genomen. Er werd schoongemaakt, geschilderd, de winkelinrichting kreeg een opfrisbeurt en aangezien we tijd over hadden konden wij enkele goede doelen steunen zoals het Leger des Heils, Zorgboerderij Zoar en MAMAS in Zuid-Afrika.

Daarnaast zijn wij in Leeuwarden gestart met een nieuwe Sloten-Service. Vanaf heden kunt u contact met ons opnemen indien u een slot moet vervangen, bent buitengesloten, uw sleutel is afgebroken en voor inbraakpreventie. Wij komen graag bij u langs om te kijken hoe wij u kunnen helpen en in vele gevallen kunnen wij gelijk de deur openen en/of het slot vervangen. Al onze sloten zijn gecertificeerd en worden geïnstalleerd door vakmensen.

Met deze nieuwe service reageren wij met een tegengeluid op de malafide slotenmakers die te vaak bovenaan advertentiepagina’s en op internet verschijnen. Vaak rekenen deze partijen woekerprijzen voor kleine werkzaamheden. Dat kunnen wij veel beter dachten wij en met de kennis van onze medewerker Lieuwe Zevenhuizen, die sinds vorige jaar ons team is komen te versterken is het ons gelukt een uitstekende service aan te bieden tegen eerlijke prijzen.

Naast onze nieuwe Sloten-Service in Leeuwarden kunt u in al onze vestigingen terecht voor Schoenreparatie, Sleutelduplicatie, Verzorgingsproducten, Riemen, Tassen (alleen Sliedrecht), autosleutels (alleen Sliedrecht), Stomerij (alleen Leeuwarden), Kledingreparatie (alleen Leeuwarden) en Friese souvenirs (alleen Leeuwarden), Sneaker reiniging (alleen Leeuwarden en Sliedrecht), Schaatsen slijpen (alleen Leeuwarden en Sliedrecht).