CHALLENGE! Doe mee met de uitdaging de rest van 2021 geen nieuwe schoenen meer te kopen. Dit is goed voor uw portemonnee en onze aarde. Wij zeggen altijd: Schoenreparatie is de puurste vorm van recyclen! Veel mensen vergeten dat héél veel schoenen die in de prullenbak verdwijnen nog prima gerepareerd kunnen worden. Daarom hebben we in Deventer, Leeuwarden en Sliedrecht iets leuks, als jij meedoet met de challenge geven wij je 10% korting op schoenreparatie. Om mee te doen moet je 3 mensen uitdagen ook mee te doen en deze personen onder deze post taggen. Hierna sturen wij een digitale voucher naar je op die tot 31 december 2021 geldig is voor onbeperkt gebruik. Deze challenge is geïnspireerd door Victoria Koblenko die zeer bewust omgaat met haar kleding en schoenen. Zij stimuleert haar volgers meer onderzoek te doen voordat nieuwe aankopen worden gedaan. Veel aankopen gaan niet lang mee en belanden daardoor weer snel in de prullenbak! Durf jij het aan?

Als andere schoenmakers deze actie ook willen houden onder hun eigen klantenkring dan vinden wij dat erg leuk! Dat kan door dit bericht te delen en deelnemers dezelfde korting te geven.

* Schoen- en Sleutel Meesters B.V. behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van reden de actievoorwaarden te wijzigen.
* Het produceren van een paar schoenen kost ca. 8.000 liter water, +/- 13,6 kilo CO2 en een scala aan grondstoffen, reparatie kost slechts een fractie!
* Naast de mogelijkheid gebruikte schoenen te repareren mogen deelnemers natuurlijk nog wel tweedehands schoenen aanschaffen.