Vakman met dochter in Sliedrecht

Ervaar het ambacht van schoenhersteller in Leeuwarden! Kom langs op onze avond workshop op donderdag 28 november van 18:00 uur tot 21:00 uur op de Nieuwestad in Leeuwarden. Neem gerust een vriend(in) of familielid mee. Gratis entree!

Meer informatie:

Filmpje op YouTube

Evenement op Facebook

Schoen- en Sleutel Meesters

We willen jou graag de mogelijkheid geven om het ambacht te ervaren én te beleven. Voor jong en oud! Dus ben je 16 jaar oud en zoek je een leuk bedrijf om je snuffelstage te lopen? Of net klaar met je middelbare school en nog niet zeker wat je wilt gaan doen? Of ben je na 20 jaar werken op kantoor je baan beu en wil je eens wat anders?

In een schoenmakerij is er altijd iets te doen en hangt er een bijzondere sfeer. Elke dag is anders en elke dag leer je weer iets nieuws. Dit kan gaan over het nog verder vervaardigen van je techniek om schoenen te herstellen of dit kan gaan over hoe je klanten nog beter kan assisteren. Je staat midden in de samenleving, je leert constant nieuwe mensen kennen en je gaat na een dag hard werken met een voldaan gevoel naar huis. Hergebruiken van goederen is de toekomst. We moeten zuinig zijn op onze planeet en daar kan jij aan bijdragen samen met ons fantastische team! #waardeerhetrepareerhet

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar info@schoenensleutelmeesters.nl met je gegevens, wat achtergrond informatie en in de buurt van welke vestiging je woont. We horen graag van je!

Schoen- en Sleutel Meesters

Prachtige campagne van SIRE! Wij zijn groot voorstander van het repareren van kapotte of gebruikte goederen om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen. De meeste schoenen die in de vuilnisbak worden gegooid kunnen voor een klein bedrag gemaakt worden. Om een paar schoenen te produceren kost 8.000 liter water, 13,6 kilo CO2 en een scala aan grondstoffen.

Kom bij ons langs en laat u gratis adviseren wat wij met uw kapotte of gebruikte schoenen (of tassen, riemen, etc) kunnen doen! Goed voor de aarde en scheelt u ook in de portemonnee! (WIN – WIN!)

Schoen- en Sleutel Meesters
Schoen- en Sleutel Meesters zetten zich in voor duurzaamheid

WAUW!! Inmiddels al meer dan 60.000 schoenen gered van de vuilnisbak en dat in een periode van 2 jaar!

Dit komt neer op een besparing van 256 miljoen liter water en 500 duizend kilo CO₂.

Volg ons avontuur op Insta en Facebook @schoenensleutelmeesters

Schoen- en Sleutel Meesters

Afgelopen weekend had het team van Leeuwarden een teamuitje die in het teken stond van het afscheid van onze leerling Menno Feenstra uit Heerenveen. We zijn eerst naar poolcafé Big Ben geweest, daarna naar het Wapen van Leeuwarden voor een gezellig diner en hebben de avond afgesloten in Café de Prins. Hierbij willen we Menno Feenstra nogmaals hartelijk danken voor zijn inzet afgelopen jaar en wensen hem veel succes met het vervolg van zijn carrière!

 

Schoen- en Sleutel Meesters