Statushouder Ahmad

Autosleutels Papendrecht

Heeft u een extra sleutel voor uw auto nodig? Bent u op zoek naar een nieuwe behuizing voor de autosleutel? Werken de batterijen van uw autosleutel niet meer en zijn deze aan vervanging toe? Wij kunnen u helpen! Wanneer u vertrekt vanuit Papendrecht is het slechts een paar minuten rijden naar onze vestiging in Sliedrecht. Het is mogelijk om gratis voor onze deur te parkeren vlak bij de vestiging.

In onze vestiging in Sliedrecht bieden wij autosleutels inclusief de transporter aan voor al 35 euro! Dit is tot 60% goedkoper dan bij een klassieke autodealer. Daarnaast zijn wij een heel stuk sneller doordat wij onze eigen machines gebruiken. Breng onze vestiging in Sliedrecht een bezoekje en binnen de vijf minuten hebben we meestal al uw probleem opgelost! 

Is de behuizing van je autosleutel sterk versleten en lijkt het erop alsof deze elk moment kan stuk gaan? Zijn de drukknoppen niet meer als vanouds en reageren deze amper of niet, of heeft u een andere batterij nodig? Wij kunnen dit allemaal voor u doen in slechts enkele ogenblikken. Daarnaast kunnen wij ook een volledig nieuwe reserve sleutel voor u maken. 

Wij zijn u graag tot dienst en helpen u graag verder! Bij Schoen- en Sleutel Meesters in Sliedrecht ben je zeker aan het juiste adres. Wij kunnen moeiteloos een kopie maken van quasi elke soort autosleutel. Wanneer nodig kunnen we ook de startonderbreker uitlezen en deze op een nieuwe transponder of chip overzetten.

Onze medewerkers zijn absolute specialisten in wat ze doen. Ze hebben allen ruime ervaring in het kopiëren van autosleutels. Daardoor is dit meestal binnen een paar minuten gedaan. De reden hiervoor onze gespecialiseerde apparatuur waarmee we de auto sleutel gaan dupliceren. Daardoor is de sleutel altijd van de hoogste kwaliteit. De machines worden continue gecontroleerd zodat de sleutel altijd perfect wordt gedupliceerd. 

Bij ons kunt u heel makkelijk uw auto parkeren Dit kan simpelweg recht voor onze deur en dat is compleet gratis! We zijn gevestigd op de kerkbuurt 41A in Sliedrecht.

Indien u per auto komt navigeer naar Goghstraat 86 Sliedrecht. 

Audi – BMW – Chevorolet – Deawoo – Citroën – Dacia – Fiat – Ford – Honda – Hyundai – KIA – Mercedes- Benz – Mini – Mitsubishi – Nissan – Opel – Peugot – Renault – Saab – Seat – Skoda – Smart – Subaru – Suzuki – Toyota – Volkswagen – Volvo – etc

Overzicht transponders

https://en.wikipedia.org/wiki/Transponder

Autosleutels Papendrecht