Statushouder Ahmad

Autosleutels Hardinxveld-Giessendam

Woont u in Hardinxveld-Giessendam en wilt u een reservesleutel laten maken voor uw auto? Onze ambachtelijke schoenmakerij zit naast de Jumbo in de kerkbuurt en is een paar minuten rijden van Hardinxveld-Giessendam vandaan en tevens kunt u bij ons recht voor de deur gratis parkeren.

Bij ons vind je autosleutels inclusief de transponder al voor 35 euro! Dat is maar liefst zestig procent minder qua prijs dan bij een gewone autodealer. Wij kunnen u al binnen de 5 minuten helpen en dit voor u regelen. Kom daarom zeker eens kijken bij ons op locatie in Sliedrecht! 

Is de behuizing van de sleutel van je auto bijna helemaal afgesleten, en ziet die eruit alsof hij elk moment uit elkaar kan vallen? Heb je last van een lege batterij van je autosleutel of moeten de knopjes op je sleutel hersteld worden zodat ze weer behoorlijk reageren? Of heb je gewoon een reserve sleutel nodig omdat je niet het risico wil lopen opeens geen sleutel te hebben? 

Dan ben je bij ons op het juiste adres! Schoen- en Sleutel Meesters in Sliedrecht kan u hier allemaal voor bijstaan en op slechts een paar ogenblikken verder helpen. Voor bijna elk merk kunnen wij snel en eenvoudig de auto sleutels dupliceren. We kunnen ook als u dat wenst startonderbreker uit laten lezen en deze op een gloednieuwe chip (ook wel transponder genoemd) plaats.

Wij hebben mensen met de juiste expertise en nodige jaren ervaring qua het kopiëren van autosleutels. Zo is dit snel en pijnloos voor u en hoeft u slechts enkele minuten wachten. Dit komt omdat onze apparatuur die wij gebruiken hiervoor heel modern is en goed onderhouden wordt. Dit komt ook de kwaliteit van de sleutel ten goede. 

Komt u met de auto? Dan hebben we goed nieuws voor u want parkeren voor onze deur is volledig gratis! We zijn te vinden in de kerkbuurt 41A in Sliedrecht.

Indien u per auto komt navigeer naar Goghstraat 86 Sliedrecht. 

Audi – BMW – Chevorolet – Deawoo – Citroën – Dacia – Fiat – Ford – Honda – Hyundai – KIA – Mercedes- Benz – Mini – Mitsubishi – Nissan – Opel – Peugot – Renault – Saab – Seat – Skoda – Smart – Subaru – Suzuki – Toyota – Volkswagen – Volvo – etc

Overzicht transponders

https://en.wikipedia.org/wiki/Transponder

Autosleutels Hardinxveld-Giessendam