Auto sleutel Drechtsteden

Heeft u dringend een autosleutel nodig die een transponder heeft? Dat kan bij ons al vanaf 35 euro! Dat is tot wel 60 procent minder duur dan bij een autoverkoper! 

Uiteraard bent u van harte welkom in onze winkel in Sliedrecht. Wij zitten op een perfecte locatie mocht u met de auto komen. Er is mogelijkheid tot gratis parkeren voor onze deur. 

Zoals u kunt zien gebruiken we twee bedrijfsnamen, namelijk Schoen- en Sleutel Meesters en Autosleutels Drechtsteden. De reden hiervoor is vrij simpel, we maken namelijk erg veel auto sleutels voor bewoners uit de steden Sliedrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Hardinxveld-Giessendam. Het bijmaken van een auto sleutel is nog best ingewikkeld maar dankzij de ervaring van onze specialisten bent u zo geholpen.

Je autosleutel haar behuizing is bijna helemaal versleten en je hebt een nieuwe nodig? Of is de batterij ervan leeg? Wij kunnen u makkelijk helpen en deze vervangen! Ook als uw drukknoppen niet meer werken of u een reserve autosleutel nodig heeft kunnen wij u helpen! 

Daarnaast kunnen wij voor u zo goed als elke sleutel voor de auto dupliceren en de startonderbreker bij ons laten uitlezen en deze op een nieuwe transponder (ook wel chip genaamd ) plaatsen.

De medewerkers van onze vestigingen zijn allen ervaren in het namaken van autosleutels en kunnen dit binnen een paar minuten voor u doen. De apparatuur die we gebruiken om uw autosleutel te kopiëren is van de hoogste kwaliteit. Daardoor is elke sleutel die we leveren ook van top kwaliteit.

Het is mogelijk om u simpelweg gratis voor onze deur te parkeren bij onze vestiging. U kunt ons vinden op het volgende adres: kerkbuurt 41A in Sliedrecht.

Indien u per auto komt navigeer naar Goghstraat 86 Sliedrecht. 

Audi – BMW – Chevorolet – Deawoo – Citroën – Dacia – Fiat – Ford – Honda – Hyundai – KIA – Mercedes- Benz – Mini – Mitsubishi – Nissan – Opel – Peugot – Renault – Saab – Seat – Skoda – Smart – Subaru – Suzuki – Toyota – Volkswagen – Volvo – etc

Overzicht transponders

https://en.wikipedia.org/wiki/Transponder

Auto sleutels Drechtsteden (Sliedrecht Dordrecht Zwijndrecht Alblasserdam Hendrik-Ido-Ambacht Hardinxveld-Giessendam)