Bieshof auto sleutel

Autosleutels Bieshof

Heeft u een bedrijf nodig dat een reserve autosleutel voor u kan maken in de omgeving de Bieshof in Dordrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, u bent binnen enkele minuten in de kerkbuurt in Sliedrecht. Hier kunt u kosteloos voor onze deur parkeren. Onze tweede bedrijfsnaam is namelijk Autosleutels drechtsteden.

U heeft in onze vestiging te Bieshof al een autosleutel met een transponder vanaf 35 Euro! Deze prijs is tot wel 60% minder dan bij een gewone autodealer. Reden genoeg dus om ons een bezoekje te komen brengen in Sliedrecht! Wij kunnen uw probleem meestal al binnen de 5 minuten oplossen! Zo bent u direct weer op weg naar huis met een nieuwe sleutel!

Je autosleutel haar behuizing ziet er kapot of versleten uit? Of is de batterij van de sleutel leeg en heb je dringend een nieuwe nodig? Wij kunnen deze moeiteloos voor u vervangen! Ook wanneer de drukknoppen het niet meer doen kunt u bij ons terecht. Uiteraard is er ook de optie om gewoon een reserve sleutel bij ons te krijgen in de Bieshof in Dordrecht?

Wij zijn er helemaal zeker van dat je bij Schoen- en Sleutel Meesters in Sliedrecht goed verder geholpen wordt! Doordat wij een ruime ervaring hebben met autosleutels dupliceren kunnen wij dit voor bijna elk model doen! Het is ook geen enkel probleem voor ons om de startonderbreker uit te lezen en op een andere nieuwe chip (transponder) te plaatsen bij Autosleutels Bieshof.

De deskundigen van onze vestigingen hebben stuk voor stuk ruime ervaring in autosleutels dupliceren. Daarom is dit meestal binnen een mum van tijd geregeld – een vijftal minuten gemiddeld. Dit komt omdat onze machines waar we de autosleutel mee dupliceren modern en van de best mogelijke kwaliteit zijn. Ook worden de machines regelmatig onderhouden.

Uw auto parkeren is heel eenvoudig bij ons. Dat kan namelijk gewoon voor onze deur. Dit is gratis. We zijn te vinden in de kerkbuurt 41A in Sliedrecht.

Audi – BMW – Chevorolet – Deawoo – Citroën – Dacia – Fiat – Ford – Honda – Hyundai – KIA – Benz – Mini – Mitsubishi – Nissan – Opel – Peugot – Renault – Saab – Seat – Skoda – Smart – Subaru – Suzuki – Toyota – Volkswagen – Volvo – etc

Overzicht transponders

https://en.wikipedia.org/wiki/Transponder

Bieshof Dordrecht Autosleutels